Siuron palveluyrittäjiä

Siuro on tunnettu monista yrittäjistään ja tässäpä tietoja joistakin siurolaisista terveys-ja kauneusyrittäjistä, halusin mainostaa siurolaisia ja lähikylien palveluita sivuilla, joten haastattelin heistä muutamia:

  • Tiina Hyvärinen, hierontoja kotikäynteinä Siuro-Linnavuori alueella puh. 041 505 4524
  • Kirsi Koski Os Äijö mm. Evelace alusvaatteiden jälleenmyynti,kotikutsuja, puh. 040 847 9240
  • Pirkko Lehtola, parturi-kampaamopalveluita Parturi-Kampaamo Pirkko Lehtola Toritie 13 puh. 03-340 3966
  • Grilli Pia & Katja ja postimyynnistä postiin saa tilattua kaikki vaatteet yms. ei tarvitse edes lähteä kyliltä olleenkaan pois... kun kaikki hoidot saa täältä ja postimyynti hoitaa loput ;)
  • Pirkko Köhlert, Jalkahoitola HOHKA Kuljuntie 12. Käynti Paturi-kampaamo Waniljan ovesta ja siellä Pirkolla on oma huone.
    Pirkko tekee pääasiassa jalkahoitoja, myös vaativia ongelmajalkoja esim. diabeetikot. Tämän lisäksi Pirkko tekee käsihoitoja (ei rakennekynnet) käsiin kuorinta, kynsinauhat, kynsien muotoilu viilaamalla, lakkaus,hieronta. Rentouttavat, kosteuttavat ja ihoa hellivät parafiinihoidot niin käsille kuin jaloille. Säärikarvojen poisto kuumavahalla. Rentouttavaa aineenvaihduntaa vilkastuttavaa kuumakivihierontaa pohkeisiin ja selän alueelle. Myynnissä Pirkolla on jalkavoiteita ja käsivoiteita ja erilaisia kevennystuotteita mm. nivelsuojia ja "lankarullia" oikaisemaan vaivasenluun aiheuttamaa varpaan vääntymistä sivuun. Lisäksi Pirkko tekee mittatilaustyönä Ortooseja= Silikonista valmistettu mm. varpaiden, päkiän alueen ja vaivasenluun suoja tai esim. varpaiden virheasentoa korjaava tuki. Lisäksi voi ostaa lahjakortteja. Niin ja kotikäynnit Pirkko tekee myös ja laitoskäynnit. Pirkko toimii ajanvarauksella. Puhelin on auki aina ja jos Pirkko ei pysty juuri sillä hetkellä vastaamaan, soittakaa takaisin, puh. 045 85 13 007. Pirkolla ei voi maksaa kortilla. Hän seuraa tilannetta kuinka paljon siihen on tarvetta ja jos siltä näyttää niin tilaa sitten sen "härpäkkeen"
  • Miia Metsäkylä, ripsipidennykset ja geelirakennekynnet, Siurontie 61, puh. 040 776 8956
Lisää palveluita voi lisätä kommenttikenttiin puhelinnumeroineen. Käyttäkäämme oman kylän palveluita ja tukekaamme koko alueen yrittäjyyttä!