pimujenpj2016PIMUJEN PIKKUJOULUT 2016 pidettiin 19.11. Siurossa Suvitaipaleella.
Kello 17.30 Pimut astuivat punaiselle matolle salamavalojen räiskyessä. Shamppanjaa ja vaahtokarkkeja tarjottiin.

Illan teema oli "Talven Ihmemaa" ja riemulla Pimut olivat keksineet mitä hauskempia asuja, nähtiin pätevä, jouluvaloin valaistu porkkananenäinen lumiukko, suuri talvinen pupu, suurisarvinen musta pahatar (joka oikeasti oli kiltti),herttainen lumikeiju,kaunis pitkäsäärinen tonttutyttö, viehättävä sinitukkainen talven kuningatar ja suuri hauska rusettipäinen mollamaija sekä paljon muitakin talven Ihmemaan hahmoja, olipa yksi Pimuista onnistunut jonkin aivan käsittämättömän taian avulla muuttumaan teinitytöksi jälleen.

Ilta aloitettiin laulamalla "Petteri Punakuono" ja muita hauskoja yhteislauluja, hauskoja ohjelmanumeroita pidettiin, glögin ja piparkakkujen kera.
Illan pääateria oli riisipuuro, perinteisen puurojuhlan tyyliin suuren kynttilöin valaistun koristellun joulukuusen katveessa.
Näimme ikkunasta yhtäkkiä kuinka muhkeaa lahjasäkkiä kantoi pulleamahainen ja pyöreäposkinen joulupukki, hän oli juuri oikeanlainen,vatsakas vanha herra, joka vuosi toisensa jälkeen jaksaa kantaa lahjasäkkinsä kilttien Pimujen luo.

Hän on tervetullut vieras aina, uteliaana hän kurkki rappusilta Suvitaipaleen joulupuuhia heilutellessaan sukkiin ja lapikkaisiin verhottuja jalkojaan. Kohta jo ovensuusta kuuluikin kepin koputus ja kuultiin maaginen kysymys: "Onko täällä kilttejä Pimuja?" Ja olihan heitä, koko tupa täynnä.

Vanhalle ukille laulettiin "Joulupuu on rakennettu", "Joulupukku, joulupukki, vanha ukki!" ja kaikki olivat olleet koko vuoden niin kilttejä, että saivat lahjan, myös paikalle piipahtanut Siuron pohjalaislahja, säteilevästi hymyillyt Petri Palonkoski, joka toimi illan muusikkona laulaen ja kitaraa soittaen. Hän esitti monia hauskoja kappaleita ja yhteislauluja toki laulettiin.

Illan kilpailuissa ja leikkimielisissä ohjelmanumeroissa oli magnetismia, niihin osallistuttiin ahkerasti.
Oli perinteistä lusikka-perunaviestiä, appelsiinitanssia, muotokuvamaalausta, hauskaa taukojumppaa, Pääpimun päiväkirjaa, aasin hännän kiinnityksen mukailua ja paljon muuta, toki myös karaokea jota moni Pimu suorastaan rakastaa.

Ilta sai paljon kiitosta ja oli mahdottoman hauska. Aina ei tarvita suuria puitteita voidakseen järjestää toisille ikimuistoisen juhlan.

Pimujen ensimmäinen ja toinen Perintöprinsessa toivottavat kaikille hauskaa pikkujouluaikaa ja joulunodotusta!