Siuron Omakotiyhdistys ry

Omakotitalon, pari- tai rivitalo-osakkeen omistaja Siurossa ja Linnavuoressa

Kutsumme sinut kahvi- ja keskustelutilaisuuteen 26.11.2023 klo 15 Pentintie 4 kokoustiloihin.

Kahvittelun lomassa keskustellaan aiheesta:

Tarvitaanko Siurossa omakotiyhdistystä?

Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, mutta välitön liittyminenkin on mahdollista. (jäsenmaksu 10 €/vuosi/ talous.) Myös lapset ovat tervetulleita.

Kuluvan vuoden aikana on käynyt selväksi, että nykyisillä voimilla yhdistyksen toimintaa ei pystytä jatkamaan. Siitä johtuen on olemassa kolme vaihtoehtoa.

  1. Yhdistyksen hallinto uudistuu ja erityisesti nuorentuu
  2. Yhdistyksen toiminta sammuu, jolloin sen aineellinen omaisuus, monipuolinen astiasto sekä pihanhoitovälineet jäävät ilman isäntää.
  3. Yhdistys puretaan, joka päätös on tehtävä kahdessa vähintään kuukauden välein pidettävässä jäsenkokouksessa kolmen neljäsosan enemmistöllä. Siinä yhteydessä on päätettävä yhdistyksen omaisuuden luovuttamisesta sääntöjen edellyttämään tarkoitukseen.

Lainaus yhdistyksen säännöistä:

  1. ”Tarkoitus
    Yhdistyksen tarkoitus on koota omakotitalon ja (pari-) rivitalo-osakkeen omistajia yhteistoiminnan avulla valvomaan yhteisiä yleisiä etujansa ja siten toimimaan heidän yhteiskunnallisten ja taloudellisten etujensa parantamiseksi sekä sivistystason kohottamiseksi.
  2. Toiminta
    Tarkoituksensa saavuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenilleen yhteisiä kokouksia, luentotilaisuuksia, illanviettoja ja iltamia sekä avustaa ja tukee jäseniään etujensa valvomiseksi ja olojensa parantamiseksi tekemällä yhteisiä anomuksia ja esityksiä sekä toimittamalla ne perille asianomaisiin paikkoihin.”

Tervetulotoivotuksin

5.11.2023

SIURON OMAKOTIYHDISTYS ry
Johtokunta