Hei kaikki koululaisten ja esikoululaisten huoltajat,

Koulu on alkanut ja niin alkaa myös vanhempainyhdistyksemme uusi toimintavuosi. Kaipaamme lisää aktiivisia vanhempia iloiseen joukkoomme. Toiminnallamme pystymme järjestämään lapsille erilaisia tapahtumia, tukemaan koulun retkiä sekä hankkimaan koululle tarpeellisia välineitä. Nyt on oikea hetki tulla mukaan ja antaa niin lapsille kuin aikuisille hienoja hetkiä erittäin mukavassa seurassa. Kokouksiin osallistuminen ei velvoita mihinkään, joten voit rauhallisin mielin tulla tutustumaan toimintaamme.

Tervetuloa kaikki huoltajat vanhempainyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen perjantaina 20.9.2019 klo 18 Siuron koulun (os. Kuljuntie 34) A-rakennuksen luokkatilaan. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa!

Terveisin,
Puheenjohtaja Susanna Isopahkala sekä koko vanhempainyhdistyksen hallitus

PS. Mikäli et pääse osallistumaan vuosikokoukseen, mutta olisit kiinnostunut toiminnasta tai haluaisit toimia hallituksessa, ota yhteyttä sihteeriin Kaisa Mäkiseen, p. 040 5731973 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..