Hyvä Siuro-Seuran jäsen!

Vuodesta 2023 saattaa tulla käänteentekevä 46 vuoden ikään ehtineen yhdistyksemme elämässä kahdesta syystä. Ensiksi, Seura ja Nokian kaupungin välisten Knuutilan hallinta- ja vuokrasopimusten muutostarpeista on käynnissä neuvottelut.

Seuran tavoitteena on, että uusi sopimus mahdollistaisi Knuutilan pitkäjänteisen kehittämisen entistä monipuolisempana tapahtumien miljöönä ja asukkaiden virkistysalueena. Toinen tärkeä ajankohtainen asia on Knuutilan alueelle piirretty asemakaavaehdotus. Monet tahot ovat kritisoineet ehdotukseen sisältyvää leirintäaluetta. Seurallekin on ensisijaista, että Knuutilan arvokkaan maatalous-kulttuurimiljöön ja luontoarvojen säilyminen sekä asukkaiden vapaa ulkoilu alueella turvataan.

Seuran toiminta kuitenkin jatkuu vanhoilla tutuilla ja uusillakin kuvioilla.
Vuonna 2023 järjestetään vielä ainakin seuraavat tapahtumat:

  • Siuronkosken toripäivät 19.8.
  • kuutamouinti 31.8. klo 22.00, telttasauna.
  • syysmarkkinat 10.9. klo 11-15
  • kekritapahtuma 7.10. klo 18-21
  • joulukylä siurolaisten yhdistysten yhteistyönä 25.11.
  • Tema-kvartetin joulukonsertti

Tulossa on myös erilaisia kursseja, kuten leivontaa ja pizzantekoa, kynttiläpajoja, vaatteiden korjausta, luonnonyrttien keruuta, kurpitsan kaiverrusta, sahtivierteen tekoa, puistojumppaa ja äänimaljarentoutusta

Lisää tietoa tapahtumista löytyy seuran kotisivulta siuroseura.yhdistysavain.fi ja Facebookista www.facebook.com/Siuro-Seura-ry. Tietoa Knuutilasta löytyy niinikään Internetistä www.knuutila.fi ja Facebookista www.facebook.com/Knuutilankartano. Kun lisäksi seuraat siuro.info -sivustoa, pysyt ajan hermolla ja tiedät mitä kylässä tapahtuu.