A-Media Jaana Segerberg

p. 045 679 3606
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kehräsaari B 102
33200 Tampere

Majatalontie 8
37200 Siuro

Graafinen suunnittelu
A-Median graafisen suunnittelun tavoite on visualisoida yrityksen strategia ja tuoda esille sen perusarvoja.
Suunnittelemme muun muassa käyntikortit, esitteet, julkaisut, logot, julisteet, banderollit, vuosikertomukset, mainoskyltit, lehti-ilmoitukset ja suoramainonnan välineet.

Web-sivutuotanto
Jokainen nettisivu-projekti on yhteistyöhanke, jossa tutustumme sekä asiakkaan liiketoimintaan ja toimintatapaan että graafiseen ilmeeseen.
Perehdymme asiakkaan toimialaan ja etsimme ne kilpailutekijät, joita asiakkaan kannattaa omassa websivu-projektissaan painottaa.
Nettisivut voidaan tehdä joko perus HTML- koodilla, tai täysin web-selaimella hallittavina tietokantapohjaisina sivuina.
Kun sivujen sisältö tallennetaan tietokantaan, sivujen muuttaminen on helppoa ja nopeaa. Muutoksen voi tehdä kuka tahansa sivujen hallintaan nimetty henkilö. Sivujen päivitys ei ole enää kiinni ulkopuolisesta toimittajasta.
Ohjelmistossamme myös sivuston rakenne tallennetaan tietokantaan. Sivuja voidaan poistaa, lisätä ja muokata käyttämällä web-selainta.

Videotuotanto
A-Media tuottaa ja toteuttaa TV-spotit, TV-ohjelmat, yritysten ja järjestöjen esittelyvideot, tuote-esittelyvideot, ESR-projektien raportointivideot, musiikkivideot, häävideot ym.

Editoinnit, DVD-autoroinnit , DVD-masteroinnit.