Lakkautetaanko terveysasema?

Siuron terveysasemaValtavasti on kuultu huhuja Siuron terveysaseman lopettamisesta. Siurosta ovat useat henkilöt yrittänet yli viikon ajan soittaa Nokian perusturvajohtajalle kysyäkseen, mitä asiassa on tapahtumassa. Soittopyyntöjä on otettu vastaan, mutta eipä ole yhteyttä otettu perusturvan puolelta. On soiteltu myös  perusturvalautakunnan jäsenille ja puheenjohtajalle, jotka sanovat, että ei lautakunnassa ole ollut esillä Siuron terveysaseman lopettaminen. Mutta joku tässä valmistelee jotakin - virkamiehet varmaan.

Tämä on erittäin sopimatonta, läpinäkyvän demokratian vastaista toimintaa Nokian kaupungilta. Ei vastata tällaisiin tärkeisiin kyselyihin. Lautakunta eli luottamusmiehet eivät tiedä mitään. Kuitenkin on tiedossa, että nuorisotilat on Siuron vapaa- aikakeskuksessa jo kiinni ja on lappu, että korvaavia tiloja etsitään.

lappu luukullaJos terveysasema ja Siuron vapaa-aikakeskus menetetään, menevät Siuron keskustasta myös apteekki ja kokoontumistilat. Vapaa-aikakeskuksen tiloja käyttävät monet järjestöt, ja siellä harjoittelee kuoro sekä jumpparyhmä, myös 50 - 60 hengen eläkeläiskerho kokoontuu vapaa-aikatiloissa. Ja entäs nuorisotilat?

Nokian Uutisten toimittaja Kimmo Häkkilä teki aiheesta jutun, joka julkaistiin Nokian Uutisten keskiviikon 8.10. lehdessä (linkki lehden verkkosivulle). Nyt pitää hiillostaa virkamiehiä.
Käy allekirjoittamassa adressi Siuron terveysaseman ja nuorisotilojen säilyttämisen puolesta.