Siuro.info- sivuston ja palvelimen tekniset tiedot

Palvelin

 • Nopeat yhteydet (1000Mbps, 0.04 sekuntin vasteaika, yhteydellä 99,9 % toiminta-ajan takuu)
 • Tehokkaat palvelimet (mm. 8 prosessoria ja 16-32 Gt keskusmuistia)
 • Vakaat järjestelmät (palvelimilla 99,9 % toiminta-ajan takuu)
 • Jatkuvat tietoturvapäivitykset ja viikottaiset tietoturvasimulaatiot uusimpien uhkien torjunnan testaamiseksi
 • Turvallinen ja erittäin luotettava eurooppalainen palvelinkeskus (palvelee yli 12 000 palvelinta).
  Palvelimet sijaitsevat Alankomaissa yhdessä Euroopan suurimmassa ja turvallisimmassa palvelinkeskuksessa hyvien yhteyksien päässä, jotka toimivat erittäin nopeasti koko Eurooppaan ja Suomeen. Suomessa olevien verrattaen pienten toimijoiden ongelmat eivät näy yhdessä Euroopan suurimmassa palvelinkeskuksessa.
  Lue lisää palvelinkeskuksesta: www.evoswitch.com
 • Palvelimen toiminnan päivystys kaikkina aikoina vuoden jokaisena päivänä (alle 10 minuutin reagointiaika)
 • Katkeamaton virransyöttö (automaattiset generaattorit)
 • Jatkuva tiedostojen kahdennus (RAID)
 • Päivittäiset varmuuskopiot

Sivusto

imagesJulkaisujärjestelmänä Joomla 3.6.x

Joomla! on monipuolinen ja luotettava avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla on toteutettu maailmanlaajuisesti kymmenätuhansia yrityssivustoja. Jaana Segerberg on toteuttanut Joomla!n avulla kymmeniä kotisivuratkaisuja.

Modernia ja tehokasta sisällönhallintaa
Joomla! soveltuu laajaan tiedonhallintaan ja kattaa kaikki nykyaikaiselle julkaisujärjestelmälle asetetut vaatimukset. Joomla!n avulla verkkosivujen sisältöä voidaan päivittää helposti, nopeasti ja ilman teknistä osaamista.

Joomla! on lisenssimaksuton
Avoimen lähdekoodin ansiosta Joomla!-julkaisujärjestelmä on hankintakustannuksiltaan edullinen. Lähdekoodi on vapaasti muokattavissa omien tarpeiden mukaan. Muutokset eivät ole riippuvaisia järjestelmän toimittajasta. Lisenssimaksuttomuus pienentää kuluja, nopeuttaa kehitystyötä ja antaa mahdollisuuden keskittyä todellisiin lisäarvoa tuottaviin tekijöihin, kuten www-palvelun kehittämiseen ja sisällöntuotantoon. Emme maksa lisenssistä, vaan tuesta ja palveluista.

Joomla! on hakukoneystävällinen
Joomla!-julkaisujärjestelmä ei aseta teknisiä rajoituksia hakukoneoptimoinnille. Hakukonelöydettävyyttä on helppo hallita useilla kehittyneillä ominaisuuksilla.

Joomla! on pitkäikäinen
Joomla on monipuolinen ja joustava. Järjestelmässä on valmiiksi monia sisäänrakennettuja hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voidaan ottaa käyttöön toiminnan kasvaessa. Joomlaan on myös saatavilla yli 2000 valmista lisäsovellusta. Lisäsovellusten avulla sivustoa voidaan laajentaa tehokkaasti.

Lisätieto Joomla!:sta:
www.joomla.fi
www.joomla.org