Siuron koulun vanhempainyhdistys tiedottaa 6 / lukuvuosi 2011-2012

Siuro 24.11.2011

Vanhempainyhdistyksellä jälleen koju Knuutilan Joulutapahtumassa

Syyslukukausi vanhempainyhdistyksessä pyörii kohti vuodenvaihdetta ja se tietää joulumyyjäisiä tänäkin vuonna. Disco oli - jälleen kerran joka lailla - menestys (*kiitos koululaisten ja teidän*) ja jouluna Knuutilassa keräämme kokoon pesämunaa tapahtumarikasta talvea ja kevättä varten.

Olemme käyttäneet toimintasuunnitelman mukaisesti syksyllä varoja urheiluvälineisiin (keihäs, jalkapallot, kuulat), osarahoittaneet eskareiden, ykkösten ja kakkosten teatteriretkeä (Viiru ja Pesonen) sekä osallistuneet 3.-4.-luokkien syyssadon iltaan.

Jatkaaksemme hyödyllisiä ja ilahduttaviakin hankintoja sekä nautiskellaksemme mukavasta touhuseurasta, vanhempainyhdistys osallistuu jo perinteikkäästi Siuron Knuutilan joulutapahtumaan sunnuntaina 11.12. klo 14.30-18. Kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa on viime vuoden tapaan jouluisia kojuja ja niistä yhden on vanhempainyhdistys varannut käyttöönsä.

Tässä voitte vielä kerran tänä vuonna toimintaamme tukea te vanhemmat, toivon mukaan. Vanhempainyhdistys osallistuu joulutapahtumaan myymällä komeassa kojussaan siurolaisia kotileivonnaisia ja käsitöitä ja pyydämme teiltä nyt lahjoituksina kojuun tuttuun tapaan myytäväksi:

  •  suosittuja joululeivonnaisia (piparkakkutaloja ja pipareita, kaikenlaisia jouluisia kakkuja ja laatikoita), kunnon tuoteselosteella (Huom.!),
  •  käsitöinä esimerkiksi isoja joulukoristeita, kransseja, havupalloja ja villaisia tuotteita,
  •  lyhteitä, lintulautoja, jätkänkynttilöitä.

Toivomme etukäteen tietoa lahjoituksistanne. Voitte laittaa sähköpostia yhdistykselle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postissa toivomme teidän kertovan:

  •  mitä lahjoitatte,
  • voitteko tuoda leivonnaiset itse suoraan myyntipaikalle,
  • vai tuotteko kuivatavarat yhdistyksen varapuheenjohtajalle osoitteeseen Tuomikuja 4 lauantaina 10.12.
  • ja leivonnaiset su 11.12. klo 10 mennessä sihteerille osoitteeseen Kuljuntie 10.
Joulutunnelmissa,

Siuron koulun vanhempainyhdistys