Tiedote 1.

Siuro 9.9.2011


Hei Siuron koululaisten vanhemmat!
Monta asiaa tällä kertaa, aloitetaan ensimmäisestä.

1. Vanhempainyhdistyksen johtokunta ja toimintavuoden suunnitelmat

Siuron koulun vanhempainyhdistys kokoontui virallisesti 7.9.2011 ja valitsi puheenjohtajakseen tehtävissään jatkavan Janne Vilkon ja varapuheenjohtajaksi uutena Miika Pulakan. Jatkavina valittiin rahastonhoitajaksi Susanna Isopahkala ja sihteeriksi Ulla Virtanen. Joukossamme nyt mediaa seuraa Kaisa Mäkinen ja facebook-sivuamme edelleen päivittää Jonna Pulakka. Aktiiveja mukana pyörii nyt jo yli toistakymmentä, hyvä te! Työt kevenevät ja pidot entisestään paranevat

Tuttuun tapaan toimintaamme ja tapahtumiamme voitte seurata joko:
www.siuro.info  -sivuilta (kohdassa Yhdistykset/Siuron koulun vanhempainyhdistys)
Siuron koulun verkkosivujen vanhempainyhdistys -sivulla osoitteessa www.peda.net/veraja/nokia/siuro/vanhempainyhdistys
tai voit myös surffata tapahtumiamme Facebookissa jonka löydät näin http://www.facebook.com/group.php?gid=123702534317252&v=wall
ja sähköpostia meille voit laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huom! Käy tutkimassa pitkää pöytäkirjaa keskiviikon kokouksesta netistä, niin tiedät jo etukäteen mitä kaikkea tapahtuu ja missä haluat olla mukana.


2. Kaupunginjohtajan tapaaminen

VY:n johtokunta (Janne, Miika, Susanna, Ulla) tapasi Nokian kaupunginjohtaja Tapani Mattilan torstaina 8.9.2011. Saimme kaksi- ja puolituntisen mahdollisuuden valaista menoja ja kuluja mitä koulumme yläluokkien siirtoajatukseen Linnavuoreen liittyy sekä tilaisuuden kertoa keräämiämme lukuja, tietoja ja näkökulmia. Uskomme saavamme jatkossa nähdä paljon perusteellisemmat kaupungin laskelmat päätösten tueksi, sillä laskelmat menevät koulutoimessa uudelleentarkastukseen. Pyydämme teiltä kaikilta aktiivista osallistumista kaupungin päätöksentekoon joka tasolla ja taholla.

3. Seuraava vy:n kokous on torstaina 22.9. klo 18.30.

Suunnittelemme Energiajuomat ja ravitsemustottumukset –iltaa ja syysdiscoa, sekä mielenosoitusta/siltatapahtumaa. Tällä puheella, tervetuloa!

Syysterveisin,
Siuron koulun vanhempainyhdistys