Yhdysluokka Siuron kouluun lkv:lle 2011-2012

Hyvät vanhemmat/huoltajat,

Siuron koulun vanhempainyhdistys on ollut aktiivinen kouluamme koskevien koko kevättalven kestäneiden yhdysluokkasuunnitelmien kanssa. Yhteydessä olemme olleet mm. Aluehallintovirastoon (ent. lääninhallitus), Nokian kaupungin kasvatus- ja opetuslautakuntaan (KOLA), kaupunginjohtajaan ja Opetusministeriöön. Rehtorimme on tehnyt valtavasti töitä asian suhteen ja olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä. Nyt kuitenkin tie on johtanut siihen, että yhdysluokan perustaminen (3.-4. lk syksyllä 2011) on lähes vääjäämätöntä. Yhdysluokka elää koulun arjessa ja jatkossa (jos emme pääse siitä pian takaisin 6 opetusryhmään) yhdysluokan muodostaminen liikkuu eri luokka-asteiden välillä ryhmäkokojen mukaan. Tämä muutos siis koskee kaikkia koululaisiamme ajan mittaan.

 Pyydämme teitä vanhempia miettimään mitä asian tiimoilta haluatte selville/tietoonne saada. Voitte laittaa meille kysymyksiänne sähköpostilla vanhempainyhdistyksen postilaatikkoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), että viemme huolenne eteenpäin käsiteltäväksi ja vastailtavaksi.

Olemme myös kutsuneet rehtorimme Maarit Palmroosin, yhdysluokan opettajan  ja KOLAn puheenjohtaja Roope Lehdon vastaamaan meille vanhemmille ajankohtaisiin kysymyksiin livenä. Tilaisuus tähän järjestetään Siuron koululla ensi viikon keskiviikkona 11.5.2011 klo 17:30. Olette tervetulleet!

Tiedotusterveisin,

Siuron koulun vanhempainyhdistys