Siuro 15.11.2010


Vanhempainyhdistyksellä koju Knuutilan Joulutapahtumassa

Halloween-disco oli menestys ja sen tuotosta osa käytetään heti kunnon jalkapalloihin ja muutamaan lentopalloon koululaisillemme. Kaunis kiitos kaikille - erityisesti dj’ille jotka hoitivat työnsä mallikkaasti ja varmistivat tiiviin tunnelman.

Varmistaaksemme hyödyllisten hankintojen jatkumisen ja nautiskellaksemme mukavasta touhuseurasta, vanhempainyhdistys osallistuu Siuron Knuutilan joulutapahtumaan sunnuntaina 5.12. Toista kertaa järjestettävässä  tapahtumassa on nyt jouluisia kojuja ja niistä yhden varaa vanhempainyhdistys käyttöönsä.

Tässä astutte kehiin te vanhemmat, toivon mukaan. Vanhempainyhdistys osallistuu tapahtumaan myymällä komeasti koristeltavassa kojussaan siurolaisia kotileivonnaisia ja käsitöitä ja pyydämme teiltä nyt lahjoituksina kojuun myytäväksi:

  • joululeivonnaisia (kuivakakut, laatikot), kunnon tuoteselosteella
  • käsitöinä esim. villasukkia, isoja joulukoristeita, kransseja, havupalloja
  • lyhteitä ja lintulautoja, jätkänkynttilöitä.

Toivomme etukäteen tietoa mahdollisista lahjoituksistanne. Voitte laittaa sähköpostia yhdistykselle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postissa toivomme teidän kertovan:

  • mitä lahjoitatte
  • voitteko tuoda leivonnaiset suoraan myyntipaikalle
  • vai tuotteko kuivatavarat yhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen Siurontie 57 lauantaihin 4.12. mennessä
  • ja/tai leivonnaiset (la-su) 4.-5.12. sihteerille osoitteeseen Kuljuntie 10.

Joulutunnelmissa,

Siuron koulun vanhempainyhdistys

 PS. Huomaathan tosiaan että uuden sähköpostiosoitteemme myötä voit laittaa meille viestiä toiveistasi, ehdotuksistasi, kommenteistasi toimintaamme. Tarkistamme postin viikottain ja käsittelemme asioita tarpeen vaatiessa kokouksissamme. Postilaatikkoon pääset molempien verkkosivujen kautta.