Suunnittelupalaveri Halloween-discoa varten pidettiin 24.10 Siuron koululla ja samalla päätettiin muutama yhdistysasia.

Pöytäkirja alla tiedoksenne.

t. VY-sihteeri

SIURON KOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN TYÖKOKOUS

AIKA: sunnuntai 24.10.2010 klo 18.

PAIKKA: Siuron koulu

LÄSNÄ:

Janne Vilkko, pj
Ulla Virtanen, sihteeri
Susanna Lepola, rahastonhoitaja
Marko Eskelinen
Kaisa Hyyryläinen
Juha Kesti
Petri Lehtonen
Miika Pulakka
Jonna Pulakka
Marjo Raiskio
Päivi Rastas
Mia Väre

1. KOKOUKSEN AVAUS
Vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Janne Vilkko avasi kokouksen.

2. TEHTÄVÄT ASIAT
Siuron koulun vanhempainyhdistyksen järjestämän Halloween-discon järjestelyt.
Muut mahdolliset asiat.

3. HALLOWEEN-DISCO
Käytiin läpi tehtävälista yhdessä ja todettiin töiden etenevän toivotusti. Jaettiin lisää töitä ja pussitettiin karkkeja discoa varten.

4. MUUT ASIAT
Todettiin rahastonhoitaja Susanna Lepolan tarvitsevan verkkopankkitunnukset vanhempainyhdistyksen tiliin raha-asioiden hoitamisen helpottamiseksi. Sovittiin niin tehtävän.

Sihteeri ja rahastonhoitaja tekivät esityksen ekologisten arvojen toteuttamisesta jatkossa kaikessa vanhempainyhdistyksen toiminnassa, esim. valmisteilla olevan discon roskien erittelynä ja materiaaliostoksina. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Sihteeri kertoi Vanhempainliiton lähettäneen liiton esitteitä kun liiton lehteä numero 2/10 ei ollut enää saatavilla. Sovittiin esitteet ja mukanatulleet julisteet vietävän koululle jakoon. Sovittiin tammikuussa tilattavan lehteä yhdistyksemme jaettavaksi. Sihteeri hoitaa.

Anu Louhimon ja Sanna Santalan kautta on tullut tietoa Knuutilassa järjestettävän Joulukylä-tapahtuman toiveista vanhempainyhdistykselle. Periaatepäätös osallistumisesta tehtiin. Todettiin toivottujen kastanjoiden olevan kiven alla, mutta päätettiin esittää työnimeä ”Siurolaiset kotileivonnaiset ja –askareet” myytäville tuotteillemme. Etenkin villasukkia on saatavilla myyntiin. Sihteeri ottaa yhteyttä Marketta Kalmanlehtoon kaikista järjestelyistä. Päätettiin kokoustaa asiasta marraskuun puolella.

Sovittiin myös selvitettävän onko Siuron koulun VY:llä mahdollisuuksia osallistua Tampere-talossa järjestettäviin joulumyyjäisiin. Sihteeri selvittää.

5. SEURAAVA KOKOUS
Sihteeri tiedottaa seuraavan kokouksen ajankohdan sähköpostitse aktiiveille ja siuro.infossa sekä koulun vy-sivuilla internetissä.

25.10.2010 Siuro

Pöytäkirjan jälkikäteen kirjasi
Ulla Virtanen, sihteeri