Siuron terveysasemaTerveysaseman auki, toistaiseksi

Siuron terveysasemalla on taas 1.12. alkaen maanantaista-keskiviikkoon lääkärin vastaanotto.
Näin mennään ainakin vuoden loppuun asti.
Vuosi 2015 on suuri kysymysmerkki, sillä kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtaja Eero Väätäisen laatiman vuoden 2015 talousarvioesityksen lähes yksimielisesti muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Esitys Siuron terveysaseman lakkauttamisesta hyväksyttiin täpärästi äänin 5–4.

Lainaus pöytäkirjasta:
"VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE 2015 – 2017

  1. Sivu 37: Perusturvakeskuksen lähipalveluiden tulosalueen osalta kaupunginhallituksen jäsen Anneli Lehtonen esitti kaupunginhallituksen jäsen Kimmo Lamminsivun kannattamana, että lähipalveluiden tulosalueen merkittävistä toiminnallisista muutoksista talousarviovuonna 2015 poistetaan seuraava: ”Siuron terveysaseman lakkauttaminen ja palvelujen uudelleen organisointi.”
    Keskustelun päätyttyä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laitinen totesi, että asiasta on äänestettävä. Hyväksyttiin puheenjohtajan ehdotus kädennostoäänestyksestä. Ensin kätensä nostivat ne, jotka kannattivat esittelijän päätösehdotusta ja sitten kätensä nostivat ne, jotka olivat Lehtosen tekemän muutosehdotuksen kannalla.
    Suoritetussa kädennostoäänestyksessä esittelijän päätösehdotus sai viisi (5) ääntä (Arja Laitinen, Leo Lähde, Piila Paalanen, Jarmo Kork ja Roope Lehto) ja Lehtosen tekemä muutosehdotus neljä (4) ääntä (Anneli Lehtonen, Kimmo Lamminsivu, Leena Kallio ja Janne Siuvo).
    Puheenjohtaja totesi annetut äänet ja sen, että kaupunginhallitus päätti tältä osin hyväksyä kaupunginjohtajan päätösehdotuksen."