Terveysaseman alasajo 

Tervehdys kaikille!

Taasko tämä ruljanssi alkaa?
Eikö kuntalaisten (siurolaisten veronmaksajien) vetoomuksia oteta vakavasti, kun vuosittain aletaan tätä samaa Siuron Terveysasemaa alasajamaan?
Käyttäjiä täällä on aivan riittävästi ja ammattitaitoinen henkilökunta, vain lääkäri puuttuu.

Ystävällisin terveisin
Matti ja Ritva VasaraArvoisa Kaupunginhallituksen/ valtuuston jäsen                                             Siuro 5.11.2010

SIURON TERVEYSASEMAN TOIMINNAN SÄILYTTÄMINEN

Me vanhoina Siuron asukkaina käännymme  Teidän puoleenne, arvoisat valtuutetut, ja toivomme että toiminta Siuron Terveysasemalla jatkuisi edelleenkin.
Tämä on ainoa paikka  saada sairaanhoito- ja terveyspalveluita  Siuro – Kulju - Linnavuori alueella. Tarkastuksessa on kaupungin omistama rakennus todettu käyttökelpoiseksi Terveyskeskuksen virkamiesten  home- ja vesivahinkopuheista huolimatta ( jotka eivät siis täysin pitäneet paikkaansa) ja samoin  työturvallisuuteen ym. liittyvät ongelmat ovat todella vähäisiä  Terveyskeskukseen verrattuna.

Jos täältä Terveysaseman asiakkaat  määrätään Nokialta hakemaan  lääkäri-, laboratorio-, sairaanhoitaja-  ja neuvolapalveluita sekä reseptien uusinnat ja mahdollisesti vielä Apteekinkin palvelut, aiheutuu täällä asuville kohtuuttoman suuret matkakustannukset yksityisillä kulkuneuvoilla nykytilanteeseen verrattuna. Samoin tulee eteen paikoitusongelmat Terveyskeskuksen luona. Mielestämme kaupungille
ei tule säästöä kustannuksista, vaan  järjestelyistä aiheutuu kahdenkertaiset menot. On odotettavissa että potilaiden huomattavan lisääntymisen johdosta Terveyskeskukseen (huom. uudet asuntoalueet)  tilojen laajentaminen tulee eteen ja lisää kustannuksia! Joten Siuron Terveysasema olisi tarpeellinen säilyttää ruuhkan purkajana.

Tämä suunniteltu muutos laman varjolla ei ole järkevää. On halvempi vaihtoehto että 4-5  hoitohenkilöä kulkee tänne kuin määrätään 1000-2000 henkilöä kulkemaan Nokialle palveluiden perässä, koska niitäkään kaikkia ei saa yhdellä käyntikerralla. Suunnitelluilla toimenpiteillä, jota vetoomuksessa vastusti yli  2300 henkilöä, saadaan aikaan paljon mielipahaa ja pelkäämme että todella sairaat jäävät hoitoa vaille.
Toivomme että Te valtuutetut  toimitte  Siuron alueen palveluiden puolesta!

Terveisin Matti ja Ritva Vasara


Keskustelua aiheesta täällä