Kahvilakyselyn teettäjät kiittävät vastaajia ja ylläpitoa

Kahvilakysely oli loppukesänä siuro.info – sivuilla toteutettu, eräänlainen markkinatutkimus, jolla halusimme selvittää Siuron alueen asukkaiden kiinnostusta ihan perinteistä kahvilaa kohtaan.

Kiitokset sivujen ylläpitäjälle neuvoista ja toimivasta yhteistyöstä, jonka avulla saimme mahdollisuuden toteuttaa tämän meille tärkeän kyselyn, sekä suuri kiitos myös Teille vastaajat. Vastauksistanne – joita tuli yli 50 kpl. – saimme arvokasta tietoa siitä, kuinka tarpeellisena ja tervetulleena kokisitte kahvila- ja kokouspalvelut Siurossa.

Tuloksia emme ole vielä koonneet yhteen, mutta vastauksia läpikäytyämme vastaanotto vaikuttaa erittäinkin positiiviselta. Tästä innostuneena hätäisimmät yrittäjäalut voisivat kiiruhtaa pää viidentenä jalkana – siis, jalat ja kädet mukaan laskettuna – pankkiin sopimaan lainasta, kirjoittamaan kauppakirjaa tai vuokrasopimusta liiketilasta, teettämään sinne suurta remonttia, hankkimaan koneita ja laitteita ja järjestelemään kaikkea muuta mukavaa suuria avajaisia varten. Emme tee näin. Koska haluamme kahvilan avajaisten jälkeenkin olla ilonanne kymmeniä vuosia, mietimme ja pohdimme asiat kunnolla ennen kuin lähdemme perustamaan saati pitämään suuria ja hienoja kahvila-avajaisia.

janne_tomiNäin ollen haluamme kiittää vastaajia sekä sivujen ylläpitoa kyselyn mainosta toimivuudesta ja vastausinnosta.

Minne elämä kuljettaa? Sitähän emme voi – ja tuskin haluammekaan tietää, mutta toivokaamme kaikki yhdessä että kohtaamme jonain päivänä siurolaisessa kahvilassa kahvikupin, tuoreen voileivän, leivonnaisen tai vaikkapa kokouksen merkeissä!

Toivottavasti tavataan.
Terveisin Tomi ja Janne